Gå til indhold
Luk (esc)

Bliv en del af fællesskabet

Få inspiration til cocktails, fantastiske tilbud og andre spændende nyheder.

Bekræft alder

For at komme ind på denne side skal du være mindst 18 år gammel.

ANLÆG & TILBEHØR

SÅ let er det!!

Opsætning af fadølsanlæg

Se video

Hvis har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Husk de rigtige ølkrus!!

Se video:
Bestil vores ølkrus:

Det er ganske interessant at se, hvor stor forskel valget af plast krus kan gøre, når man serverer fadøl. Hvis man beslutter sig for at købe de rigtige fadølskrus, vil man straks bemærke, at det er lettere at hælde øl op uden at det skummer for meget. I modsætning til de plastglas man køber fra din lokale dagligvarehandel som resultere i et højere skum niveau.

Når du tapper din fadøl, er det en god ide at trække håndtaget helt fremad og ned i vandret i en bevægelse. Sørg for at holde dit glas skråt, så øllet kan løbe roligt ned ad siden. Det vil du bemærke, at øllet strømmer klart ud af hanen, hvilket betyder, at du kan fylde dit glas op og opnå det perfekte skum uden besvær.

Nu, hvis vi tager et blik på det andet glas, som er købt fra et lokalt supermarked, kan du se, at selvom håndtaget er trykket helt ned og glasset holdes på skrå, er der stadig et overskud af skum. Øllet kommer klart ud af hanen, men skummet overtager hurtigt, og dette skyldes alene glasset.

Hvor meget øl skal der bestilles?

Vores fustager indeholder hele 20 eller 30 liter hver, hvilket svarer til 50-75 fadøl á 40 cl. Den svære del kommer dog, når man skal forsøge at beregne, hvor meget din gæste gruppe vil drikke. Du kender trods alt dine gæster bedst, så det er her, dit kendskab kommer til sin ret. Men for at hjælpe dig lidt på vej, har vi nogle generelle retningslinjer.

Forbrug af fadøl pr. person kan se sådan ud:

Reception = Cirka 1 øl
Familiefest = Omkring 2-3 øl
Svendegilde = Omtrent 5-6 øl

Vi håber, at dette kan give en indikation og hjælpe dig i din planlægning. Husk, det er altid bedre at have lidt ekstra, bare for at være på den sikre side!

Levering & afhentning

Levering

Use these articles to answer questions that customers have about your products and services. You can use text, links and images and also group articles into categories.

Afhentning

Vi vil meget gerne gøre det så bekvemt for dig som muligt! Derfor kan du helt gratis afhente din bestilling alle hverdage mellem kl. 8 og 15. i Køge, Karlslunde og Assens.

Skulle du have ekstra fustager til overs efter dit arrangement, er du mere end velkommen til at returnere dem, så længe de er ubrudte. Vi opkræver et mindre gebyr på 75,00 kr. inkl. moms for hver returnerede fustage.

Du kan også besøge vores lager, hvor du har mulighed for at afhente både fadøl/cocktails og fadølsanlæg. Bare husk at lave en bestilling på forhånd, så vi kan sørge for, at det hele er klar til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste arrangement!

Returnering

Use these articles to answer questions that customers have about your products and services. You can use text, links and images and also group articles into categories.

Tilføjet til indkøbskurv